Jeg er glad for, at I er kommet herind forbi. Det skal rigtig blive spændende i dag. Vi skal tale om makeup og mascara i dag herinde på bloggen.

Mascara for alle

Hej alle sammen. Jeg er glad for, at I er kommet herind forbi. Det skal rigtig blive spændende i dag. Vi skal tale om makeup og mascara i dag herinde på bloggen. Læs med og lær mere i dag. Tak fordi I læser med.

Mascara – hvad er det?

Først og fremmest, kan jeg lige fortælle jer, hvad mascara er. Det er et makeupprodukt, som man putter på sine øjenvipper. Hvad er det lavet af, det man putter på? Det er det, som jeg i dag vil fortælle jer om. Den traditionelle mascara er typisk lavet af en vand-, olie- og voksblanding, som så er blevet tilsat farvepigmenter. Her kan man få sort, grøn, blå, brun osv. Du fjerner den med en almindelig øjenmakeupfjerner, som man kan købe i Matas f.eks.  Den traditionelle mascara, som man kan købe mange steder, er for alle på markedet. Denne er som oftest også god for sensitive øjne, selvom man kan være overfølsom. Men der må I lige selv prøve her frem. Jeg er glad for at bruge sort mascara i min daglige makeup-rutine. Er der nogle af jer, som er det? Det er noget, som liver mit ansigt op og gør mine øjne større. Jeg ser lige som lidt mere vågen ud om morgenen, når jeg har puttet mascara på vipperne. Jeg har fundet et brand, som jeg har fundet i dag fører både oliefri og vandfast mascara, samt mascara som holder hele dagen. Dem vil jeg gerne fortælle jer om herinde i dag på bloggen. Jeg er mest bare til oliefri mascara. Hvad er I mest til? Læs med nedenfor.

Kan I lide dette brand?

Hvis I vil læse mere om dette brand, så kan I gøre dette via linket længere oppe i denne blogpost. Der er en masse om hvilke produkter, de har. De er også priser og kundeudtagelse. Lad mig vide i kommentarfeltet, om dette er noget for jer. Jeg er især glad for den som er sort, som forlænger vipperne. Jeg har nemlig ikke så lange vipper fra naturens side, så derfor er det noget, som jeg virkelig nyder at gøre for mig selv. Så føler jeg mig smuk og godt tilpas. Og ser friskere ud i det hele taget. Jeg håber, at I får en dejlig weekend derude. Måske I skal shoppe mascara?

Læs mere her, der er masser forskellige emner herinde på bloggen, som I kan læse.