Overvågningskamera til privat brug!

Har du brug for et overvågningskamera til din bolig eller måske til at overvåge over dit kæledyr? Så læs med herunder!

Tilbage i April 2021, fik min kæreste og jeg en lille hvalp som selvfølgelig kun skulle have det bedste, af det bedste! Derfor sørgede vi blandt andet for at vores entre, var klædt godt på til vores hund. Dermed blev vores entre altså til hundens værested i mens vi var på arbejde eller i byen.

Alt virkede til at det gik fint, men da vi bor i lejlighed og vi ville sikre os at han opførte sig ordentligt i mens vi var ude af boligen, fandt vi hurtigt ud af at et overvågningskamera var løsningen for os. Netop med et indendørs overvågningskamera kunne vi med hjælp fra mikrofonen kommunikere med vores hund hvis vi havde brug for dette. Denne egenskab har blandt andet hjulpet os i stressende situationer op til nytår hvor at vi kunne se og mærke på vores hund at han ikke var komfortabel i situationen hver gang de skød fyrværkeriet af.

Men med vores overvågningskamera og mikrofonen deri kunne vi tale til ham når han var stresset og dermed distrahere ham fra at blive trist.

Research og informationer i forhold til et overvågningskamera
Da vi gik i gang med at søge efter et overvågningskamera, kiggede vi både på pris, specifikationerne og mulighederne for opsætning. Det var netop her vi faldt over specialkamera.dk som havde adskillige slags overvågningskamera som vi kunne gøre brug af. Med deres rådgivning og vejledning fandt vi frem til det kamera der passede til vores behov som var Laxihub W1 batteridrevet Wi-Fi cloud-kamera, da dette overvågningskamera gav os de bedste muligheder for opløsning, lydsystem og vandtæt i tilfælde af at vores sprinklere gik i gang i forhold til brand.

Specialkamera.dk kan klart anbefales når det kommer til alle slags kamera!