Det skal handle om POS systemer i butikker herinde i dag. Er det mon noget, som du har brug for?

Jeg kommer med tips til et POS system

Hej alle sammen! Jeg er glad for, at I er kommet herind forbi. Det skal handle om POS systemer i butikker herinde i dag. Er det mon noget, som du har brug for? Så synes jeg helt klart, at du skal læse med og lære mere. 

POS system: lad os tale om det

Det skal som sagt handle om gode tips i dag herinde. Jeg elsker at give jer alle sammen gode tips, for I tager altid SÅ godt i mod dem. Og vi får altid nogle rigtig gode snakke i kommentarfeltet efterfølgende. Så jeg er glad for, at I i dag læser med herinde. Vi skal tale om, hvad POS system står for og hvad det er. Det er noget, som jeg synes er meget nice. Det er ikke så tit, at man løber ind i POS systemer, som virkelig bare tilpasser sig dine behov, er super smart og moderne, og hele tiden udvikler sig. Men det gør dette POS system. Så det vil jeg altså gerne tippe om. Hvad står POS så for? Det står for point of sale system. Altså der hvor kunden betaler. Der findes mange forskellige, men jeg synes klart dette fra Vectron er virkelig god kvalitet. Du kan bruge det inden for alle brancher. Jeg har selv en butik med dametøj, men det kan også bruges i tivoli, en café eller noget helt andet. Dette system samler unikke tilrettede software i en og samme terminal. Det er så smart! Læs med nedenfor.

Jeg er så glad for det

Jeg benytter mig som sagt selv af dette POS system i min forretning. Det gør jeg fordi det er nemt at bruge, moderne og bliver opdateret på egen hånd. Jeg har kunne lave systemet helt til mit eget og putte de knapper på, som vi har brug for i butikken. Det virker virkelig godt. Der er mange grunde til, at man skal vælge dette POS system, men jeg synes nu, at jeg har været inde på nogle af de vigtigste. Jeg håber, at I er blevet lidt klogere på, hvad det er, hvad det kan bruges til og hvad dette brand kan. Jeg er virkelig glad for mit POS system i butikken, og det ved jeg at både mine medarbejdere og også kunder er. De nævner det tit.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her. Ha’ en dejlig onsdag aften derude alle sammen.