HLR dukker: Hvad du behøver at vide

HLR står for hjertelungeredning, og HLR-dukker er tilbehør, der bruges til træning i HLR. Med CPR Manikin’s CPR-trænere finder du flere forskellige CPR-dukker at vælge imellem. Der er forskel på at give HLR til et lille barn i forhold til en voksen, og derfor sælger vi dukker i forskellige størrelser – fra baby til voksen. Dukkerne har også forskellige funktioner afhængig af producenten. Alle HLR-dukkerne har realistisk anatomi, hvilket er en forudsætning for at lære at udføre HLR korrekt!

HLR-dukker er en fantastisk måde at lære at udføre HLR på

HLR-dukken er en HLR-træner, der kan bruges til at lære HLR. CPR står for cardiopulmonal genoplivning, og CPR-dukker er tilbehør, der bruges til CPR-træning. Med CPR Manikin’s HLR-trænere finder du flere forskellige HLR-dukker at vælge imellem. Der er forskel på at give HLR til et lille barn i forhold til en voksen, og derfor sælger vi dukker i forskellige størrelser – fra baby til voksen. Dukkerne har også forskellige funktioner afhængigt af producenten. Alle HLR-dukkerne har realistisk anatomi, hvilket er en forudsætning for at lære at udføre HLR korrekt!

De leveres med instruktioner og en dvd, der lærer dig processen

Med CPR Manikin’s HLR-trænere finder du flere forskellige HLR-dukker at vælge imellem. Der er forskel på at give HLR til et lille barn i forhold til en voksen, og derfor sælger vi dukker i forskellige størrelser – fra baby til voksen. Dukkerne har også forskellige funktioner afhængig af producenten. Alle HLR-dukkerne har realistisk anatomi, hvilket er en forudsætning for at lære at udføre HLR korrekt!

De leveres med instruktioner og en dvd, der lærer dig processen med at udføre HLR!

Dukkerne kan bruges af både børn og voksne

Med CPR Manikin’s HLR-trænere finder du flere forskellige HLR-dukker at vælge imellem. Der er forskel på at give HLR til et lille barn i forhold til en voksen, og derfor sælger vi dukker i forskellige størrelser – fra baby til voksen. Dukkerne har også forskellige funktioner afhængigt af producenten. Alle HLR-dukkerne har realistisk anatomi, hvilket er en forudsætning for at lære at udføre HLR korrekt!

Dukkerne kan bruges af både børn og voksne, men bør ikke erstatte træning i det virkelige liv!

HLR står for Hjerte Lunge Redning, og HLR-dukker er HLR-trænere, der kan bruges til at lære HLR. CPR CPR-dukker er en CPR-træner, der kan bruges til at lære HLR. Med CPR Manikin’s HLR-trænere finder du flere forskellige HLR-dukker at vælge imellem. Der er forskel på at give HLR til et lille barn i forhold til en voksen, og derfor sælger vi dukker i forskellige størrelser – fra baby til voksen. Dukkerne har også forskellige funktioner afhængigt af producenten. Alle HLR-dukkerne har realistisk anatomi, hvilket er en forudsætning for at lære at udføre HLR korrekt!

-Kontroller altid, om du reagerer og trækker vejret

-Udfør 30 brystkompressioner og 2 vejrtrækninger